Maaltijdservice Dolembreux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dolembreux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Dolembreux? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,85 per gerecht. Flink uitpakken met Gepaneerde kipstukjes en Wild Crunches? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Dolembreux beschikt u over heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteSprimont
ErvaringIk kijk er weer naar uit
Postcode4140
Prijs per maaltijd€6,42
Populaire maaltijdGewokte spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Dolembreux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Dolembreux. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Yumbel en/of 15Gram. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Elke partij hanteert z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de bedrijven rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dolembreux? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dolembreux. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als halvarine en kwark. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Dolembreux vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Dolembreux? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal soorten maaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Lasagne Bolognese of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Sprimont. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dolembreux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door elementen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème is er al vanaf €6,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Soesje na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sprimont voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dolembreux regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire aanbieders en kies er een. Controleer goed het aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kipstukjes in mosterdsaus of Verse rauwkostsalade. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Dolembreux. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit