Maaltijdservice Tavier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tavier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tavier? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,00 per maaltijd. Flink uitpakken met Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Tavier krijgt u ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteAnthisnes
ErvaringVers, warm en vol vitaminen
Postcode4163
Maaltijd prijs€6,48
Vaak gekozen maaltijdNasi babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Tavier

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Tavier. Neem veel gekozen organisaties als Vlotter of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij tal van leveranciers en verswinkels. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze website kunt u derhalve de services gemakkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tavier? Er is een oplossing! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tavier. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u direct belangrijke boodschappen als koffiekoeken en knäckebröd. Dikwijls gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tavier vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Tavier? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Anthisnes. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tavier voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Kerriesaus Met Rijst bestelt u vanaf €4,15.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, een extra salade en iets fris zoals Vanille ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Anthisnes voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Chicken Lunges

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tavier regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Vaak doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De menu’s worden in de regel thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten en Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Tavier. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit