Maaltijdservice Kersbeek-Miskom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kersbeek-Miskom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kersbeek-Miskom? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,60 p.p. Genieten van Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème of Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Kersbeek-Miskom ontvangt u voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenaken
RecensieWeinig retouren
Postcode3472
Gemiddelde menuprijs€5,59
Meest gekozen maaltijdGepaneerde kipstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Kersbeek-Miskom

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Kersbeek-Miskom. Denk aan belangrijke firma’s als Marley Spoon of Intermarché. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende initiatieven en restaurants. Iedere aanbieder hanteert zijn eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze tool kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Kersbeek-Miskom? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kersbeek-Miskom. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo koop men probleemloos broodnodige boodschappen als boter of halfvolle vanille yoghurt. Veelal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kersbeek-Miskom vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kersbeek-Miskom? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Kip Kerriesaus Met Rijst? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Kortenaken. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kersbeek-Miskom voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tagliatelle, kip, paddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Dopewtensoep, een gezonde salade en een toetje als Dame blanche ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Kortenaken voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Visstukjes in kruidensaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Eieromelet in kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kersbeek-Miskom regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten of Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kersbeek-Miskom. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit