Maaltijdservice Waanrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waanrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Waanrode? Geholpen door maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,95 p.p. Flink uitpakken met Kabeljauw in kruidensaus of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Waanrode profiteert u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenaken
ReactieBetrouwbare levering
Postcode3473
Gemiddelde prijs€5,6
Vaak gekozen maaltijdVerse komkommersalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Waanrode

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Waanrode. Neem populaire leveranciers als Prego en/of Prego. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende organisaties en slagerijen. Elke optie wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u de bezorgdiensten overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Waanrode? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waanrode. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals dranken en krentenbrood. Normaal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Waanrode vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Waanrode? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze leveranciers die kloppen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Kortenaken. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waanrode voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al voor €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een extra rauwkostsalade en een toetje als Fraises Wilhelmine na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Kortenaken voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Varkensprocureur in jus
 • Spaghetti met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waanrode aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst en Doperwtje wortel kippenpoot schotel. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Waanrode. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit