Maaltijdservice Ransberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ransberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ransberg? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per persoon. Flink uitpakken met Kip in roomsaus en Pasta/tonijnschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Ransberg beschikt u over verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKortenaken
RecensieTelefonische klantenservice
Postcode3470
Prijs per gerecht€5,56
Meest gekozen maaltijdBami, quorn, satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ransberg

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Ransberg. Denk aan grote firma’s als Dienstenthuis.be of 0. Ook in de gemeente zelf zien we interessante partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door z’n eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ransberg? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ransberg. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals knäckebröd en vuilniszakken. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ransberg vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ransberg? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei maaltijdservices die kloppen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat dacht u van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Gentse Waterzooi? Verderop vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Kortenaken. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ransberg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst is er al vanaf €5,95.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Veloutésoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Sundae als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kortenaken voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Varkens-groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ransberg regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en kies er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De gerechten worden dikwijls aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Stukjes rundvlees in jus of Gestoofde peertjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of misschien vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ransberg. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit