Maaltijdservice Arendonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arendonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Arendonk? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,60 per maal. Flink uitpakken met Schnitzel pepersaus en Verse komkommersalade? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Arendonk beschikt u over ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteArendonk
ReactieUitsluitend verse producten
Postcode2370
Gemiddelde kosten€5,97
Vaak gekozen maaltijdBami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Arendonk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Arendonk. Bijvoorbeeld grote organisaties als Smartmat en/of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van aanbieders en speciale eetpunten. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Arendonk? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arendonk. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals theekoekjes of koffieroomcups. Doorgaans kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Arendonk vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Arendonk? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze thuismaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Onderstaand vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Arendonk. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arendonk voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Vriesverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie bestelt u vanaf €6,5.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Okrosjka, een extra salade en om het compleet te maken Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Arendonk voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arendonk aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden altijd bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Alaska-koolvis in mosterdsaus. Daardoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Arendonk. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit