Maaltijdservice Merksplas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merksplas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Merksplas? Via onze vergelijker treft u overzichtelijk alle services in uw regio! Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,20 per keer. Ouderwets genieten van Uiensoep en Zalmfilet in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Merksplas smult u weer van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMerksplas
ErvaringVeel variëteit in gerechten
Postcode2330
Gemiddelde menuprijs€5,93
Geliefde maaltijdKipfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Merksplas

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Merksplas. Denk dan aan erkende organisaties als Prego en Colruyt. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor prima organisaties en wijkrestaurants. Elke optie levert een eigen aanbod en voorwaarden. Door middel van deze pagina kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Merksplas? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merksplas. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt u probleemloos de supermarktartikelen als afbak broodmandje en tomaten. Vaak gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Merksplas vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Merksplas? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die aansluiten bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat dacht u van Gehaktschotel Met Worteltjes of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Merksplas. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merksplas voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree bestelt u vanaf €6,2.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bouillon, een extra salade en om het compleet te maken Clafoutis om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Merksplas voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Kaaskroketjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merksplas bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst en Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hiermee kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Merksplas. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit