Maaltijdservice Oud-Turnhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oud-Turnhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oud-Turnhout? Middels onze tool doorzoekt u gemakkelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per maaltijd. Aanschuiven voor Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes en Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Oud-Turnhout smult u weer van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteOud-Turnhout
ReactieVlees, vis, en vega
Postcode2360
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,96
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Oud-Turnhout

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Oud-Turnhout. Denk aan belangrijke firma’s als Vlotter en Yumbel. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene partijen en wijkrestaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen keuken en voorwaarden. Middels deze pagina kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oud-Turnhout? Geen probleem! Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oud-Turnhout. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als keukenpapier en filet americain. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oud-Turnhout vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oud-Turnhout? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Oud-Turnhout. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oud-Turnhout voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel is er al vanaf €6,85.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, extra groenten en iets lichts zoals Chocolade ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oud-Turnhout voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oud-Turnhout regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Meestal doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden worden veelal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst of Donkey Kicks Chicken. Zodoende kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt het fundament van een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Oud-Turnhout. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit