Maaltijdservice Vosselaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vosselaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Vosselaar? Middels onze tool ontdekt u snel en simpel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes en Slavink in uienjus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Vosselaar krijgt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteVosselaar
RecensieZelf bezorgdag kiezen
Postcode2350
Prijs per gerecht€5,95
Geliefde maaltijdKabeljauw in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vosselaar

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Vosselaar. Bijvoorbeeld erkende services als Prego of Meal-Story. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf levert een “eigen” aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vosselaar? Geen probleem! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vosselaar. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals handzeep of kwark. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vosselaar vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vosselaar? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende mogelijkheden die passen bij uw uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Hieronder ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Vosselaar. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vosselaar voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Een warme dagschotel als Kabeljauw in kruidensaus is er al vanaf €5,65.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een stukje fruit en een toetje als Appeltaart om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Vosselaar voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Pasta Venetia

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vosselaar regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en selecteer er een. Check vooral het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel of Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vosselaar. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit