Maaltijdservice Kinrooi

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kinrooi voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kinrooi? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,35 per persoon. Smullen van Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Kinrooi krijgt u voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteKinrooi
Waarom bestellen?Vaste bezorgdagen
Postcode3640
Prijs per gerecht€6,87
Populaire maaltijdGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Kinrooi

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Kinrooi. Denk dan aan populaire bezorgers als Colruyt en Spar. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en restaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Kinrooi? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kinrooi. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Meestal gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt u direct broodnodige boodschappen als kaas of kaas. Vaak kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Kinrooi vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Kinrooi? Of heeft u liever de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere mogelijkheden die passen bij uw uw omstandigheden en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Kinrooi. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kinrooi voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Crêpe suzette na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Kinrooi voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Sucade Hollandaise

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kinrooi aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng of Bruine bonensoep. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of misschien vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Kinrooi. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente