Maaltijdservice Relegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Relegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Relegem? D.m.v. www.maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,15 per persoon. Aan tafel voor Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst en Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Relegem ontvangt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAsse
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode1731
Gemiddelde kosten€6,19
Geliefde maaltijdKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Relegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Relegem. Neem bijv. belangrijke services als Prego en/of Okay. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van instanties en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft weer een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Relegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Relegem. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u eenvoudig de boodschappen zoals desembrood rogge en paté. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Relegem vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Relegem? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die overeenstemmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Kipgyros Rijst? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Asse. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Relegem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Taart als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Asse voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Een pizza hawai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Relegem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden worden altijd geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Viscurry. Sajour boontjes. Couscous of Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Relegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit