Maaltijdservice Asse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Asse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Asse? Door middel van onze tool doorzoekt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,40 per gerecht. Flink uitpakken met Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes of Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Asse smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAsse
ReactieGoede en snelle service
Postcode1730
Maaltijd prijs€5,52
Nummer 1-maaltijdLekkerbekje met sperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Asse

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Asse. Bijvoorbeeld grote firma’s als Meal-Story of Cora. Maar ook in de buurt zien we tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Asse? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Asse. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als hagelslag of rijstepap. Veelal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Asse vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Asse? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele menu’s die voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat dacht u van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Vol Au Vent Puree? Op deze pagina achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Asse. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Asse voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenslapjes in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Avocadosoep, iets te drinken en iets lichts zoals Bananenvla achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Asse voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Asse regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsRundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst en Rundvlees in jus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Asse. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente