Maaltijdservice Bekkerzeel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bekkerzeel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bekkerzeel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle organisaties in de buurt! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €4,30 per keer. Aan tafel voor Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Appelcompote? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Bekkerzeel ontvangt u uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAsse
RecensieHet houd mij op de been
Postcode1730
Gemiddelde prijs€6,16
Vaak bestelde maaltijdAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bekkerzeel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bekkerzeel. Neem veel gekozen firma’s als Marley Spoon of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verschillende organisaties en verswinkels. Iedere partij heeft weer een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bekkerzeel? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bekkerzeel. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u eenvoudig belangrijke boodschappen als magere kwark of leverworst. In algemene zin kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bekkerzeel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bekkerzeel? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse seniorenmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Asse. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bekkerzeel voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees vindt u vaak al vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree is er al vanaf €5,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Pudding na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Asse voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Gestoofde prei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bekkerzeel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden doorgaans thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bekkerzeel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit