Maaltijdservice Schepdaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schepdaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Schepdaal? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,25 per maal. Ouderwets genieten van Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel of Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Schepdaal profiteert u van complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDilbeek
ErvaringBetrouwbare levering
Postcode1703
Prijs per gerecht€6,15
Vaak gekozen maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Schepdaal

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Schepdaal. U kunt denken aan populaire services als Meal-Story of Okay. Echter, ook heel lokaal zijn er uitstekende partijen en slagerijen. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kan u daardoor de leveranciers probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Schepdaal? Geen probleem! Legio cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schepdaal. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als desem bol spelt en vanillevla. Normaliter gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Schepdaal vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Schepdaal? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal leveranciers die overeenstemmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. en Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Onderstaand ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Dilbeek. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schepdaal voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot bestelt u vanaf €7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Soto, iets te drinken en een toetje als Vanille mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Dilbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Ossestaartsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schepdaal regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Groentesoep en Babi pangang. Op die manier ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of misschien eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Schepdaal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit