Maaltijdservice Groot-Bijgaarden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Groot-Bijgaarden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Groot-Bijgaarden? Middels onze vergelijker ontdekt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,45 per maaltijd. Aan tafel voor Hete Bliksem met een speklapje en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Groot-Bijgaarden smult u weer van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDilbeek
Waarom bestellen?Weinig retouren
Postcode1702
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,14
Vaak bestelde maaltijdKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Groot-Bijgaarden

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Groot-Bijgaarden. Neem bijv. erkende leveranciers als Smartmat en Smartmat. Maar ook lokaal bestaan er tal van organisaties en speciale eetpunten. Elke aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders op uw gemak op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Groot-Bijgaarden? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Groot-Bijgaarden. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men direct broodnodige boodschappen als leverworst of abrikozenjam. Niet zelden gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Groot-Bijgaarden vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Groot-Bijgaarden? Of zoekt u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Dilbeek. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Groot-Bijgaarden voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst bestelt u vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Zuurkoolstamppot wordt al bezorgd vanaf €5,55.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Juliennesoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Watergruwel na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Dilbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Aardappelrösti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Groot-Bijgaarden aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsPenne, champignonragout, broccoli en Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Groot-Bijgaarden. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit