Maaltijdservice Zellik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zellik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Zellik? Middels deze pagina doorzoekt u eenvoudig alle organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,40 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Speklapjes met jus en preistamppot of Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Zellik geniet u van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAsse
RecensieIk kan niet meer zonder
Postcode1731
Maaltijd prijs€6,2
Nummer 1-maaltijdVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Zellik

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Zellik. Neem bijv. interessante bedrijven als Smartmat en Wink. Maar ook lokaal bestaan er tal van partijen en speciale eetpunten. Elke optie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zellik? Geen probleem! Erg veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zellik. Perfect voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u direct nuttige boodschappen zoals kruidenkaas en smeerkaas. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zellik vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zellik? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat maaltijdservices die voldoen aan uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Spaghetti Bolognese Kaas? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Asse. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zellik voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Spagheti carbonara kan je kopen vanaf €6,35.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, een extra rauwkostsalade en een toetje als Rijstebrij om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Asse voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Appelpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zellik bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Raapstelen stamppot of Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Zellik. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit