Maaltijdservice Kluizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kluizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kluizen? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vindt u gemakkelijk alle bezorgers in uw regio! Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Aan tafel voor Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Kluizen beschikt u over heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteEvergem
RecensieVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode9940
Gemiddelde kosten€6,05
Meest gekozen maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Kluizen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Kluizen. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Meal-Story en/of Spar. Maar ook in de buurt zien we interessante partijen en restaurants. Iedere aanbieder heeft zo zijn eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers overzichtelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kluizen? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kluizen. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt men gelijk de supermarktartikelen als huishoudelijke artikelen en sinaasappelsap. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kluizen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kluizen? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei mogelijkheden die kloppen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Op deze pagina vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Evergem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kluizen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al vanaf €6,6.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Anmitsu om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Evergem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kluizen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De thuismaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter en Bruine bonensoep. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Kluizen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit