Maaltijdservice Ertvelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ertvelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ertvelde? Door middel van maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,25 per gerecht. Genieten van Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree en Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Ertvelde hebt u toegang tot gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteEvergem
BeoordelingOnline betalen of automatisch
Postcode9940
Maaltijd prijs€6,04
Populaire maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ertvelde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Ertvelde. Neem bijv. grote firma’s als Delhaize of Delhaize. Ook in de gemeente zelf ontstaan er prima instellingen en verswinkels. Iedere optie levert z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Ertvelde? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ertvelde. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men eenvoudig de boodschappen zoals dieetproducten en gekookte achterham. Vaak gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ertvelde vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ertvelde? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Denk maar aan Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Macaroni Ham Kaassaus? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Evergem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ertvelde voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld het bedrijf, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten is er al vanaf €6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minosoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Flensjes om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Evergem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Biogarde
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Macaroni, groenten-tomatensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ertvelde regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden niet zelden geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Chinese wokschotel en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ertvelde. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit