Maaltijdservice Lanquesaint

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lanquesaint voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lanquesaint? Geholpen door onze vergelijker treft u eenvoudig alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per gerecht. Genieten van Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Vegetarische roerbakstukjes? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Lanquesaint hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ErvaringNiet duur, wel lekker
Postcode7800
Prijs per maaltijd€5,37
Vaak gekozen maaltijdGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lanquesaint

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Lanquesaint. Denk dan aan veel gekozen services als Home Cuisine en/of Meal-Story. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lanquesaint? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lanquesaint. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u probleemloos de boodschappen zoals jam of melk. Veelal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lanquesaint vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lanquesaint? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat bezorgmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Ath. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lanquesaint voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel bestelt u vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tomatensoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €6,2.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Avocadosoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Soesje als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Pasta kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lanquesaint regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Spaghetti Bolognese Kaas. Zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lanquesaint. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit