Maaltijdservice Ath

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ath voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ath? Dankzij deze website treft u supersnel alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per maaltijd. Genieten van Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi of Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Ath hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ErvaringNiet meer naar de winkel
Postcode7800
Gemiddelde prijs€5,61
Maaltijd-topperStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ath

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Ath. Neem veel gekozen aanbieders als HelloFresh of Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van organisaties en verswinkels. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ath? Dat is niet erg! Legio traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ath. Een redding voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals koffiecreamer of halfvolle kwark. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ath vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Ath? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop menu’s die voldoen aan uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Ath. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ath voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree bestelt u vanaf €5,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is er al voor €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Biogarde is beschikbaar vanaf €7,05.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Seolleongtang, extra groenten en om het compleet te maken Vruchtensalade na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ath bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet met stroganoffsaus, bloemkool met bechamelsaus-kerrie en gekookte aardappelschijfjes en Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ath. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente