Maaltijdservice Nobressart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nobressart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nobressart? Via maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,15. Genieten van Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Nobressart hebt u toegang tot heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAttert
BeoordelingVoor particulier en zorg
Postcode6717
Maaltijd prijs€6,56
Geliefde maaltijdWild Crunches

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Nobressart

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Nobressart. Denk aan interessante organisaties als Ekomenu of 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van partijen en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Nobressart? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nobressart. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u snel verse of handige boodschappen als slagroom of biscuits. Vaak kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Nobressart vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Nobressart? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele soorten maaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Denk maar aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Kaasburger Met Spinazie En Puree? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Attert. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nobressart voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Prei a la creme is er al vanaf €6,75.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bamisoep, extra groenten en iets fris zoals Bitterkoekjes mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Attert voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kruudmoes met gortepap

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nobressart regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem en Rode kool met appel. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Nobressart. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit