Maaltijdservice Bonnert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bonnert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bonnert? Aan de hand van deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €5,35 per maaltijd. Aan tafel voor Runderlapje en Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Bonnert krijgt u ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteArlon
BeoordelingSimpel bestellen
Postcode6700
Gemiddelde prijs€6,51
Geliefde maaltijdKaaskroketjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bonnert

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Bonnert. Neem bijv. populaire organisaties als Colruyt of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verschillende instanties en verswinkels. Iedere leverancier hanteert zijn eigen assortiment en voorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bonnert? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bonnert. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als koffiemelk of desem meergranen. Doorgaans kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bonnert vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bonnert? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse maaltijdservices die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. U kunt denken aan Rundstong Madeirasaus Puree of Champignonroomsoep? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Arlon. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bonnert voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gepaneerde kipstukjes kan je kopen vanaf €5,7.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Dopewtensoep, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Arlon voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Zalmfilet in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bonnert aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers bieden een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Appelpannenkoek of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bonnert. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit