Maaltijdservice Attert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Attert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Attert? Dankzij onze vergelijker treft u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,30. Ouderwets genieten van Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes of Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Attert geniet u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAttert
RecensieGeen gedoe meer
Postcode6717
Gemiddelde kosten€6,65
Populaire maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Attert

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Attert. Neem grote bedrijven als Delhaize en Foodbag. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Iedere optie hanteert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Attert? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Attert. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop u direct verse of handige boodschappen als palingworst en griekse yoghurt. Meestal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Attert vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Attert? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel type aanbieders die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Attert. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Attert voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door aspecten als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kan je kopen vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie is er al vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Broccolisoep, iets te drinken en iets fris zoals Bananenvla als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Attert voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Linzensoep met bleekselderij

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Attert bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes en Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Attert. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente