Maaltijdservice Guirsch

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Guirsch voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Guirsch? D.m.v. onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,00. Smullen van Rundvlees in jus of Vier-groentenstamppot? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Guirsch profiteert u van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteArlon
BeoordelingGoede maaltijdvoorziening
Postcode6704
Maaltijd prijs€6,54
Meest gekozen maaltijdNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Guirsch

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Guirsch. Neem interessante bezorgers als HelloFresh en/of Yumbel. Maar ook lokaal zijn er tal van initiatieven en restaurants. Elke service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Guirsch? Geen probleem! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Guirsch. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals aardbeienjam en knäckebröd. In de regel zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Guirsch vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Guirsch? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een hoop leveranciers die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Neem nu Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Onderstaand ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Arlon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Guirsch voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €7,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Borsjtsj, een lekker bijgerecht en een toetje als Krentjebrij om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Arlon voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Nasi Indisch rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Guirsch regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Kijk goed na het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen of Macaronischotel bolognese. Hiermee kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Guirsch. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit