Maaltijdservice Toernich

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Toernich voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Toernich? Geholpen door deze website bekijkt u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,65 p.p. Aan tafel voor Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Varkenshaasje in pepersaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Toernich krijgt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteArlon
ReactiePersoonlijke service
Postcode6700
Gemiddelde menuprijs€6,53
Populaire maaltijdPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Toernich

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Toernich. U kunt denken aan interessante organisaties als HelloFresh en/of Delimeal. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende instanties en speciale eetpunten. Elke optie heeft weer een eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Toernich? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Toernich. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als crackers of snoeptomaatjes. Dikwijls zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Toernich vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Toernich? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat opties die kloppen met uw situatie voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Arlon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Toernich voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst is er al vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kan je kopen vanaf €4,1.
 • De daghap voor ouderen als Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus kunt u al bestellen vanaf €7,3.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Harira, iets te drinken en iets fris zoals Pistache ijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Arlon voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gestoofde lamsschouder

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Toernich aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u gelijk opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Kervelroomsoep. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Toernich. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit