Maaltijdservice Nothomb

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nothomb voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nothomb? D.m.v. deze pagina ontdekt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per gerecht. Aanschuiven voor Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Kippenbout in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Nothomb krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAttert
ReactieVeel keuze in regio
Postcode6717
Gemiddelde kosten€6,57
Vaak bestelde maaltijdKervelroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Nothomb

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Nothomb. Neem bijv. grote services als Ekomenu en/of Intermarché. Maar ook in de buurt ontstaan er prima instellingen en restaurants. Iedere leverancier wordt bestempeld door zijn eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kan u de firma’s gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Nothomb? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nothomb. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als zakdoekjes of jonge kaas. Normaal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Nothomb vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nothomb? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei leveranciers die in lijn zijn met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Spaghetti Bolognese Kaas of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Attert. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nothomb voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is er al voor €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes wordt al bezorgd vanaf €6,75.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minosoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Chocolade mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Attert voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Heldere vermicellisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nothomb aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt vaak bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Varkensfilet in jus en Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Nothomb. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit