Maaltijdservice Avelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Avelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Avelgem? Aan de hand van deze website ontdekt u snel en simpel alle services in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,70 per maaltijd. Flink uitpakken met Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree en Bami goreng met rundvlees? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Avelgem krijgt u ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAvelgem
ReactieGeen afnameverplichting
Postcode8580
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,95
Meest gekozen maaltijdKabeljauw in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Avelgem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Avelgem. We hebben het over veel gekozen bezorgers als Foodbag en/of Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er allerlei instellingen en zorginstellingen. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Avelgem? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Om die reden blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Avelgem. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers bieden ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als snoeptomaatjes en magere kwark. Normaal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Avelgem vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Avelgem? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei type aanbieders die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Avelgem. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Avelgem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een daghap aan huis als Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Chocolademousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Avelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Avelgem bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men wekelijks nog een bestelling doen. Meestal kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden dikwijls bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Broccoli kaassaus of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Avelgem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente