Maaltijdservice Kaster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kaster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kaster? D.m.v. deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,00. Aanschuiven voor Boerenkool, rundergehakt of Tagliatelleschotel met kip? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Kaster ontvangt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAnzegem
ReactieGeen abonnement nodig
Postcode8572
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,8
Geliefde maaltijdGepaneerde kipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kaster

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Kaster. Neem interessante partijen als Colruyt en Delimeal. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van aanbieders en verswinkels. Elk bedrijf biedt een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kaster? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kaster. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt men gelijk de supermarktartikelen als keukenpapier of leverkaas. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Kaster vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Kaster? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid voedingspatroon. Neem nu Tomatensoep Met Balletjes of Gehaktschotel Met Worteltjes? Via onze vergelijker ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Anzegem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kaster voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipgyros Rijst bestelt u vanaf €5,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Gestoofde spitskool kan je kopen vanaf €5,55.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Gortepap achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Anzegem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Erwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kaster aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree en Appelcompote met vanille. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kaster. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit