Maaltijdservice Vichte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vichte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vichte? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,50 per keer. Ouderwets genieten van Groenteschotel of Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Vichte hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAnzegem
RecensieProfessionele keuken
Postcode8570
Maaltijd prijs€6,79
Geliefde maaltijdKipragout met Parijse wortelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vichte

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Vichte. Neem bijv. landelijke firma’s als HelloFresh en/of Home Cuisine. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instellingen en speciale eetpunten. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kunt u de firma’s eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Vichte? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vichte. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u eenvoudig verse of handige boodschappen als vers fruit en kaas. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Vichte vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Vichte? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Gentse Waterzooi? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Anzegem. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vichte voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Dopewtensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Griesmeelpap als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Anzegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Kippensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vichte bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders verstrekken een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De thuismaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vichte. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit