Maaltijdservice Ingooigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ingooigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ingooigem? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,70 per persoon. Flink uitpakken met Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree en Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Ingooigem hebt u toegang tot verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAnzegem
ReactieUitsluitend verse producten
Postcode8570
Gemiddelde prijs€6,78
Vaak gekozen maaltijdKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ingooigem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Ingooigem. Denk aan grote partijen als Colruyt en Intermarché. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van instanties en slagerijen. Elke optie onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ingooigem? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ingooigem. Perfect voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men eenvoudig praktische of verse producten als desembrood rogge of ontbijtkoek. In de regel kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ingooigem vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Ingooigem? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele opties die voldoen aan uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel en Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Op maaltijdbutler.be ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Anzegem. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ingooigem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas is beschikbaar vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kan je kopen vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten bestelt u vanaf €6,6.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Hot pot, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Krentjebrij als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Anzegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ingooigem regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkensvlees in saus of Hachee met rodekool en witte rijst. Zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ingooigem. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit