Maaltijdservice Othée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Othée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Othée? Met behulp van deze website bekijkt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per gerecht. Aanschuiven voor Runderhachee, stamppot hutspot of Gehaktschijf met appelcompote? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Othée krijgt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteAwans
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode4340
Prijs per gerecht€5,08
Geliefde maaltijdKoninginnesoep met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Othée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Othée. We hebben het over veel gekozen partijen als Marley Spoon of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Elke partij biedt zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u daardoor de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Othée? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Othée. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men snel broodnodige boodschappen als desem bol grof en honing. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Othée vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Othée? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei seniorenmaaltijden die matchen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Awans. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Othée voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is er al voor €5,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Stukjes rundvlees in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Linzensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Appeltaart om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Awans voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Awans
 • Postcodegebied: 4340

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Slavink in uienjus

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Othée aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers geven een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Othée. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit