Maaltijdservice Viemme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Viemme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Viemme? Door middel van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,95 per gerecht. Genieten van Gestoofde lamsschouder en Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Viemme ontvangt u de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteFaimes
Waarom bestellen?Ook dieetmaaltijden
Postcode4317
Maaltijd prijs€5,06
Geliefde maaltijdVerse komkommersalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Viemme

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Viemme. Denk aan veel gekozen aanbieders als Delhaize of Champion. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van initiatieven en slagerijen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kan u daarom de bedrijven probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Viemme? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Viemme. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u probleemloos de boodschappen zoals chocopasta en zuivelproducten. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Viemme vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Viemme? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Faimes. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Viemme voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees bestelt u vanaf €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Lamsvlees in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Witlofsoep, extra groenten en een toetje als Schaafijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Faimes voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gehakt in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Viemme aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De menu’s worden meestal geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Penne carbonara en Kip tandoori. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Viemme. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit