Maaltijdservice Awans

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Awans voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Awans? Door middel van deze website vindt u supersnel alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,60. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Kip Kerriesaus Met Rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Awans smult u weer van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteAwans
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode4340
Maaltijd prijs€5,32
Populaire maaltijdBoerengehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Awans

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Awans. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Home Cuisine of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima instellingen en zorginstellingen. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Awans? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Awans. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt men direct belangrijke boodschappen als jong belegen kaas of vers fruit. In de regel zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Awans vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Awans? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei opwarmmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat te denken van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Awans. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Awans voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een warme dagschotel als Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng kan je kopen vanaf €6,4.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Chocolade mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Awans voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Awans
 • Hoofdpostcode: 4340

Populaire bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Verse rauwkostsalade

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Awans aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of via internet. De menu’s worden veelal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsBoereworst Rode Kool Aardappel Peterselie en Rundersaucijs in jus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding helpt mee aan uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Awans. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente