Maaltijdservice Baarle-Hertog

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baarle-Hertog voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Baarle-Hertog? Door middel van onze tool bekijkt u probleemloos alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,25 per persoon. Aanschuiven voor Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree of Macaroni, groenten-tomatensaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Baarle-Hertog beschikt u over de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBaarle-Hertog
ErvaringGeen abonnement nodig
Postcode2387
Gemiddelde kosten€5,99
Geliefde maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Baarle-Hertog

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Baarle-Hertog. Neem bijv. landelijke leveranciers als Smartmat en Delhaize. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Baarle-Hertog? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baarle-Hertog. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een premium boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt men snel nuttige boodschappen zoals halfvolle melk of ontbijtkoek. Niet zelden kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Baarle-Hertog vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Baarle-Hertog? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die kloppen met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Baarle-Hertog. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baarle-Hertog voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs komt tot stand door aspecten als het bedrijf, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al bestellen vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes is er al vanaf €5,5.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kippensoep, iets te drinken en iets fris zoals Pannenkoekjes om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Baarle-Hertog voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Kervelroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baarle-Hertog bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsTapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Baarle-Hertog. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit