Maaltijdservice Ravels

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ravels voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ravels? Middels deze website vergelijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €4,25 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Sucade Hollandaise of Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Ravels hebt u toegang tot gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRavels
Waarom bestellen?Professionele keuken
Postcode2380
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,98
Geliefde maaltijdKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ravels

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Ravels. Neem bijv. landelijke services als Home Cuisine of Spar. Maar ook lokaal zien we allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke service biedt z’n eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ravels? Er kan meer dan u denkt! Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ravels. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men direct de boodschappen zoals volle yoghurt en huishoudelijke artikelen. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ravels vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Ravels? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop menu’s die matchen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ravels. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ravels voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Oosterse zalm kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, een gezonde salade en een dessert als Fruit om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ravels voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Wild Crunches

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ravels bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De menu’s worden doorgaans geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zomerzuurkool met casselerrib of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Middels een handige bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ravels. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente