Maaltijdservice Baelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Baelen? Met behulp van onze vergelijker vindt u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,75 per gerecht. Genieten van Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Baelen ontvangt u vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteBaelen
Reactie100% flexibel
Postcode4837
Gemiddelde prijs€5,77
Vaak bestelde maaltijdSpinaziestamppot, omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Baelen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Baelen. We hebben het over belangrijke bezorgers als HelloFresh of Meal-Story. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Baelen? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baelen. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals salades of paté. Veelal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Baelen vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Baelen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Kip Op Grootmoeders Wijze? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Baelen. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baelen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipgyros Rijst is verkrijgbaar vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes kunt u al bestellen vanaf €6,7.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Broccolisoep, iets te drinken en iets lichts zoals Banana split achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Baelen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Pittige sperzieboontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baelen aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor type thuismaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u gelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Cordon Bleu met groenten of Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Baelen. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente