Maaltijdservice Dison

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dison voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Dison? Via deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,40. Smullen van Kalkoenmedaillons in saus of Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Dison krijgt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteDison
RecensieVers, warm en vol vitaminen
Postcode4820
Gemiddelde prijs€5,75
Vaak gekozen maaltijdVarkensprocureur in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Dison

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Dison. Neem landelijke bedrijven als Smartmat en/of 15Gram. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene partijen en restaurants. Iedere service heeft weer een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dison? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dison. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men moeiteloos de boodschappen zoals chocoladevla of abrikozenjam. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Dison vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Dison? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Dison. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig vet proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dison voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,15.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Schaaldierensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Mokka ijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Dison voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Tomatensoep met prei vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dison regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst en Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dison. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente