Maaltijdservice Sankt-Vith

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sankt-Vith voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sankt-Vith? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,20 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Sankt-Vith smult u weer van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteSankt-Vith
RecensieHonderden tevreden klanten
Postcode4780
Prijs per gerecht€5,72
Populaire maaltijdPittige sperzieboontjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sankt-Vith

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Sankt-Vith. Denk dan aan veel gekozen firma’s als Delimeal of Ekomenu. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elk bedrijf heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kunt u de bezorgers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sankt-Vith? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sankt-Vith. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals koffieroomcups of vuilniszakken. Gewoonlijk gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sankt-Vith vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Sankt-Vith? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal maaltijdservices die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Neem nu Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Sankt-Vith. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sankt-Vith voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al voor €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al bestellen vanaf €7,45.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Tomatensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Soesje om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sankt-Vith voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sankt-Vith regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type maaltijdservice matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Controleer goed het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden worden veelal aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Runderlapje in jus en Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sankt-Vith. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente