Maaltijdservice Bastogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bastogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bastogne? Aan de hand van deze website doorzoekt u eenvoudig alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,20 per maal. Genieten van Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Kalkoen in witlofschotel met kaassaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Bastogne krijgt u gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBastogne
BeoordelingAl jarenlang klant
Postcode6600
Gemiddelde menuprijs€6,55
Nummer 1-maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bastogne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Bastogne. We hebben het over belangrijke firma’s als Home Cuisine of Aldi. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Elke organisatie onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kan u de bedrijven gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bastogne? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bastogne. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt u snel de boodschappen zoals desem bol spelt of komijnekaas. Dikwijls kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bastogne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bastogne? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei type aanbieders die matchen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Kipgyros Rijst? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Bastogne. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bastogne voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al voor €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, iets te drinken en iets fris zoals Trifle als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bastogne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Zalmfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bastogne aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u supersnel nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De gerechten worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kippensoep en Schelvis in Dijon-mosterdsaus. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bastogne. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente