Maaltijdservice Grandglise

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grandglise voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Grandglise? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per persoon. Smullen van Kipgyros Rijst of Spinaziestamppot? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Grandglise ontvangt u complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
BeoordelingVerlicht de mantelzorg
Postcode7973
Prijs per gerecht€6,18
Populaire maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grandglise

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Grandglise. U kunt denken aan populaire partijen als Yumbel en Vlotter. Maar ook lokaal zijn er verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere leverancier onderscheidt zich door zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u de aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Grandglise? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grandglise. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als boterhamworst of halfvolle vanille yoghurt. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Grandglise vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Grandglise? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat dacht u van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen en Rundstong Madeirasaus Puree? Onderstaand ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Beloeil. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grandglise voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door aspecten als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Schnitzel mexico schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Seolleongtang, een extra salade en iets fris zoals Chocolade ijs na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Stoofpotje rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grandglise aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsVarkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen en Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Grandglise. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit