Maaltijdservice Rance

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rance voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Rance? D.m.v. deze website ontdekt u snel en simpel alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maaltijd. Genieten van Kick Through Spaghetti of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Rance geniet u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSivry-Rance
Recensie100% vers bereid
Postcode6470
Prijs per maaltijd€4,99
Vaak bestelde maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Rance

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Rance. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Foodbag en/of Prego. Echter, ook heel lokaal ontstaan er allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf heeft weer een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u dus de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rance? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rance. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u probleemloos praktische of verse producten als desem bol grof of jam. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Rance vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Rance? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse opties die passen bij uw uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Sivry-Rance. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rance voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al voor €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Pindasoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sivry-Rance voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Tagliatelleschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rance regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd matcht met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men snel en simpel nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De gerechten worden altijd thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kippenbout in jus of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Rance. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit