Maaltijdservice Montbliart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montbliart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Montbliart? Dankzij deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,10. Smullen van Rundergehaktbal in jus en Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Montbliart smult u weer van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSivry-Rance
ReactieZelf eenvoudig opwarmen
Postcode6470
Maaltijd prijs€4,98
Vaak bestelde maaltijdBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Montbliart

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Montbliart. Denk dan aan belangrijke organisaties als Marley Spoon en Ekomenu. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei organisaties en restaurants. Iedere optie heeft zo een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Dankzij deze pagina kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Montbliart? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montbliart. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men direct de supermarktartikelen als volle melk en keukenpapier. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Montbliart vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Montbliart? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal menu’s die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt denken aan Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Sivry-Rance. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montbliart voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al voor €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rode bieten met een speklap en jus is beschikbaar vanaf €6,25.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Tom yum, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Pudding als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sivry-Rance voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Kip piri piri, pilav rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montbliart bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men elke dag nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie en Maaltijdpoffertjes. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Montbliart. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit