Maaltijdservice Celles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Celles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Celles? Met behulp van deze pagina vindt u eenvoudig alle organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,80 per maaltijd. Genieten van Hete Bliksem met een speklapje en Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Celles ontvangt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
Waarom bestellen?Lekkerder dan ik dacht
Postcode5561
Gemiddelde kosten€4,99
Vaak gekozen maaltijdLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Celles

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Celles. Denk aan interessante partijen als Colruyt of Champion. Maar ook in de buurt zien we verschillende instellingen en slagerijen. Iedere organisatie levert een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de services rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Celles? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Celles. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u moeiteloos broodnodige boodschappen als sappen en katenspek. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Celles vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Celles? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene bezorgmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Onderstaand ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Houyet. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Celles voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de organisatie, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip-groenteschotel is beschikbaar vanaf €7,1.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, extra groenten en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Geglaceerde wortel
 • Hutspot met hachee
 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Runderstoofpotje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Celles regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende verstrekkers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Bami goreng speciaal, kip in satésaus en Chinese wokschotel. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Celles. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit