Maaltijdservice Mesnil-Saint-Blaise

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mesnil-Saint-Blaise voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Mesnil-Saint-Blaise? Aan de hand van onze tool vergelijkt u moeiteloos alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,05 p.p. Smullen van Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes of Gewokte spinazie? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Mesnil-Saint-Blaise geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
Waarom bestellen?Verrast door de smaak
Postcode5560
Gemiddelde kosten€4,98
Vaak bestelde maaltijdVegetarische roerbakstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Mesnil-Saint-Blaise

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Mesnil-Saint-Blaise. U kunt denken aan belangrijke firma’s als Colruyt en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf zijn er prima instellingen en restaurants. Elke partij hanteert een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Mesnil-Saint-Blaise? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mesnil-Saint-Blaise. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men direct nuttige boodschappen zoals roomboter en sinaasappels. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mesnil-Saint-Blaise vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Mesnil-Saint-Blaise? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Onderstaand bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Houyet. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mesnil-Saint-Blaise voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst bestelt u vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Tomatensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Vanille ijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mesnil-Saint-Blaise aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Bloemkool cordonbleu schotel. Daardoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mesnil-Saint-Blaise. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit