Maaltijdservice Honnay

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Honnay voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Honnay? Dankzij onze tool achterhaalt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,75 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus en Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Honnay beschikt u over gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
RecensieGoede en snelle service
Postcode5570
Gemiddelde menuprijs€5,07
Meest gekozen maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Honnay

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Honnay. Neem grote organisaties als Traiteur Goossens en/of Smartmat. Echter, ook heel lokaal zijn er prima aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Honnay? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Honnay. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men direct nuttige boodschappen zoals zeewier burger en desem meergranen. Vaak gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Honnay vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Honnay? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opties die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Bloemkoolsoep? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Beauraing. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Honnay voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Roerei met spinazie à la crème wordt al bezorgd vanaf €6,8.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pindasoep, iets te drinken en om het compleet te maken Mokka ijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Pasta kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Honnay aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. Uw bestelling wordt dikwijls geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Schnitzel met gebakken aardappels. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Honnay. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit