Maaltijdservice Javingue

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Javingue voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Javingue? Met behulp van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,35 per persoon. Ouderwets genieten van Nasi babi ketjap of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Javingue geniet u van ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactiePrecies zoals verwacht
Postcode5570
Maaltijd prijs€5,08
Vaak gekozen maaltijdRode kool met gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Javingue

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Javingue. U kunt denken aan interessante bezorgers als Viangro of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van aanbieders en speciale eetpunten. Elke leverancier hanteert een eigen keuken en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Javingue? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Javingue. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals boterhamworst en roomboter. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Javingue vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Javingue? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Beauraing. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Javingue voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Varkenslapjes in jus is beschikbaar vanaf €7,35.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Champignonsoep, iets te drinken en een dessert als Kwark na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Nasi babi ketjap

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Javingue aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden in de regel bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vast weekmenu. Soms is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Lekkerbekje en Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten helpt mee aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Javingue. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit