Maaltijdservice Assent

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Assent voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Assent? Aan de hand van maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,15 per maaltijd. Aan tafel voor Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Kip kerrie ananas schotel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Assent ontvangt u verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBekkevoort
ReactieGeen minimale afname
Postcode3460
Maaltijd prijs€5,54
Nummer 1-maaltijdGebonden tomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Assent

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Assent. Neem bijv. belangrijke services als Vlotter en 0. Maar ook lokaal bestaan er prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de aanbieders op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Assent? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Assent. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt u moeiteloos verse of handige boodschappen als keukenpapier en cervelaat. Meestal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Assent vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Assent? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Bekkevoort. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Assent voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is er al voor €4,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderhachee, stamppot hutspot kunt u al bestellen vanaf €7,4.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, iets te drinken en een toetje als Crêpe suzette om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bekkevoort voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kruudmoes met gortepap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Assent regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Chili sin carne of Verse worst in jus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Assent. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit