Maaltijdservice Halle-Booienhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halle-Booienhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Halle-Booienhoven? D.m.v. deze pagina ontdekt u supersnel alle bedrijven in uw regio! Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,15 per maal. Aan tafel voor Pannenkoeken met appelvulling of Hutspot met hachee? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Halle-Booienhoven profiteert u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZoutleeuw
RecensieHonderden tevreden klanten
Postcode3440
Prijs per gerecht€5,5
Geliefde maaltijdKipfilet mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Halle-Booienhoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Halle-Booienhoven. Neem bijv. erkende partijen als 15Gram of Spar. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende instanties en zorginstellingen. Elke organisatie onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Halle-Booienhoven? Dat is niet erg! Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halle-Booienhoven. Een redding voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals cola of jonge kaas. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Halle-Booienhoven vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Halle-Booienhoven? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere opwarmmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Via onze vergelijker ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Zoutleeuw. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halle-Booienhoven voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen bestelt u vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel kan je kopen vanaf €6,9.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thaise soep, iets te drinken en om het compleet te maken Vanille ijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zoutleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Witlofschotel met ham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halle-Booienhoven aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Kervelroomsoep en Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Halle-Booienhoven. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit