Maaltijdservice Dormaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dormaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Dormaal? Met behulp van maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,25 per persoon. Aanschuiven voor Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes en Vissticks met groenten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Dormaal geniet u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZoutleeuw
BeoordelingVele tevreden klanten
Postcode3440
Prijs per gerecht€5,49
Vaak bestelde maaltijdWokgroenten teriyaki

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Dormaal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Dormaal. U kunt denken aan grote organisaties als Traiteur Goossens en Yumbel. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich prima partijen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft zo een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dormaal? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dormaal. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop men snel nuttige boodschappen zoals filterzakjes of afwasborstel. In de regel gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Dormaal vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Dormaal? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal maaltijdservices die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke diëten. Neem nu Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Zoutleeuw. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dormaal voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus bestelt u vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen is er al vanaf €6,3.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Borsjtsj, een gezonde salade en een dessert als Aardbeien mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Zoutleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dormaal aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. Het eten wordt dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Gebakken kibbeling of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Dormaal. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit