Maaltijdservice Rummen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rummen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rummen? Met behulp van deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in uw regio! Warme gerechten, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,00 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in tijmsaus en Kiptajine? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Rummen beschikt u over uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGeetbets
RecensieVers, warm en vol vitaminen
Postcode3454
Prijs per gerecht€5,53
Nummer 1-maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Rummen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Rummen. Denk aan interessante bedrijven als Colruyt of Okay. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima organisaties en wijkrestaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Rummen? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rummen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men snel nuttige boodschappen zoals magere kwark of griekse yoghurt. Normaliter gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Rummen vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Rummen? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Geetbets. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rummen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kreeftensoep, een stukje fruit en een dessert als French coffee om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Geetbets voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Verse komkommersalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rummen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort thuismaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services hanteren een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Rundersaucijs in jus. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rummen. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit